+30 215 2151725 info@green-guide.gr

Το ούζο «Πελάδα» φτιάχνεται στο Μεσολόγγι. Η απόσταξη του γίνεται σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες, όπου αναμειγνύονται γλυκάνισος και μαστίχα Χίου.

Το Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης αυγοτάραχο Μεσολογγίου θα το βρείτε στον «Πασιόπουλο». Η εταιρεία αυτή συνηθίζει να αποκαλεί το αυγοτάραχο «Χρυσάφι της Λιμνοθάλασσας».

Στη δυτική Ελλάδα καλλιεργείται μια σημαντική λευκή ποικιλία σταφυλιών, το Μοσχάτο Ρίου. Το οινοποιείο «Παρπαρούσης» βασισμένο στην ποικιλία αυτή παράγει το κρασί με την ονομασία «Μοσχάτος Ρίου Πατρών».

Η ποτοποιία Μυλωνά στον Πύργο έχει ιστορία άνω του ενός αιώνα στην παραγωγή ούζου, τσίπουρου, ηδύποτων και brandy.

Εάν το κατάλυμά σας βρίσκεται στη δυτική Ελλάδα, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι μια από τις πιο παλιές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον τομέα του μελιού είναι η «Ηλειακή Μελισσοκομία».

Το οινοποιείο ACHAIA CLAUSS στο Πετρωτό Πατρών είναι ένα από τα παλαιότερα ελληνικά οινοποιεία. Ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα του παράγει και τη γλυκιά και διάσημη μαυροδάφνη.

Η AROMA FARMS με έδρα τη Σμίλα Αρχαίας Ολυμπίας μπορεί να προσφέρει στο πρωινό του ξενοδοχείου σας μια σειρά από βότανα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ελαιοτριβείο AntonOliva είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που εδώ και 53 χρόνια προσφέρει το πολύτιμο αγαθό του ελαιολάδου στους πελάτες της.