+30 215 2151725 info@green-guide.gr

Προσφέρετε φυσική ενυδάτωση χάρη στις Αγροδομή και Eco Life-Life Green!

Τα οικολογικά προϊόντα των εταιρειών Αγροδομή και Eco Life-Life Green συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης των πλαστικών μπουκαλιών και ενθαρρύνουν την κατανάλωση φυσικού νερού βρύσης.

Η Αγροδομή διαθέτει τη σειρά EZH20 Bottle Filling Stations, μια σειρά συσκευών παροχής φιλτραρισμένου νερού για γέμισμα μπουκαλιών, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους των ξενοδοχείων.

Η Eco Life-Life Green παράγει οικολογικά μπουκάλια με μοντέρνο σχεδιασμό, από ανοξείδωτο ατσάλι, χωρίς δισφαινόλη και καρκινογόνες ουσίες. Διαθέστε τα στο πωλητήριο του καταλύματός σας και προτρέψτε τους επισκέπτες σας να τα γεμίζουν στις συσκευές παροχής φιλτραρισμένου νερού που θα εγκαταστήσετε στους χώρους σας.

Εξοικονομήστε έως 40% με εσωτερική πλύση Miele Professional!

Για την επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού σας η Miele υπόσχεται μείωση του ετήσιου κόστους έως 40% και την εμπιστευόμαστε απόλυτα! Επενδύστε στη σειρά συσκευών Miele Professional για εσωτερική πλύση των κλινοσκεπασμάτων και πετσετών του ξενοδοχείου σας, και απολαύστε ποιοτικά και οικονομικά οφέλη. Οι επαγγελματικές συσκευές της εταιρείας ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία, την κατασκευαστική υπεροχή και την εργονομική προσέγγιση.

Με τα πλυντήρια της Miele Professional η καθαριότητα γίνεται ευκολότερη και τα κόστη μειώνονται έως 40%, σε σχέση με το να αναλάβουν τη φροντίδα του ιματισμού εξωτερικοί συνεργάτες. Απευθυνθείτε στη Miele για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας, πρόταση των κατάλληλων για το ξενοδοχείο σας συσκευών και υπολογισμό εξοικονόμησης κόστους!

Οικολογικοί στεγνωτήρες Nicem από την EGEM

Στην EGEM θα βρείτε στεγνωτήρες μαχαιροπήρουνων Nicem, οι οποίοι εγγυώνται απόλυτη καθαριότητα, απολύμανση και λάμψη. Ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον, καθώς λειτουργούν με κόκκους αραβοσίτου, ένα απολύτως οικολογικό, φυσικό καύσιμο.

U-Roast Micro Roaster

Γεμίστε την καφετέρια του καταλύματός σας με αρώματα, καβουρδίζοντας επιτόπου τον καφέ που σερβίρετε στους πελάτες σας για μια πιο φρέσκια και αυθεντική εμπειρία με το καινοτόμο καβουρδιστήρι U-ROAST Micro Roaster.

Παγωτομηχανές Enter Italian

Για την καλοκαιρινή σεζόν προμηθευτείτε την παγωτομηχανή Gelmatic από την Enter Italian. Οι μηχανές παράγονται με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Οικολογικά mini bar από την ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ

Στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε τα οικολογικά mini bar Domestic RH430NTE και RH440NTE. Είναι κομψά, αθόρυβα και κλάσης Α+ για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και εξοικονόμηση.

Ψυκτικοί πύργοι μπύρας Celli

Μειώστε τα απορρίμματα σερβίροντας βαρελίσια μπύρα σε ποτήρια στο μπαρ και την καφετέρια του ξενοδοχείου σας. Στην ΑΤΤΙΚΑ ΕΠΕ θα βρείτε τους ψυκτικούς πύργους μπύρας Celli. Διατίθενται σε οικολογικές συσκευασίες.

Επαγγελματικά ψυγεία από την Bambas Frost

Προμηθευτείτε από την Bambas Frost με έδρα την Κοζάνη επαγγελματικά ψυγεία που χρησιμοποιούν το οικολογικό ψυκτικό υγρό R290 και μόνωση με οικολογική πολυουρεθάνη.

Οικολογική βαφλιέρα Fafas

Γλυκάνετε τους επισκέπτες σας με φρέσκιες βάφλες φτιαγμένες στην επαγγελματική βαφλιέρα της Fafas Food Products, με ειδικά σχεδιασμένες οικολογικές ηλεκτρονικές πλακέτες και απουσία μόλυβδου στις κολλήσεις.

Επαγγελματικά πλυντήρια Elviomex Alfa

Αντικαταστήστε τα ψυγειάκια των δωματίων του καταλύματός σας με ψυγεία Silver ενεργειακής κλάσης Α++, με κατάψυξη 4 αστέρων, για ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος και βέλτιστη εμπειρία διαμονής για τους πελάτες σας.

 Ψυγεία Silver ενεργειακής κλάσης Α++

Αντικαταστήστε τα ψυγειάκια των δωματίων του καταλύματός σας με ψυγεία Silver ενεργειακής κλάσης Α++, με κατάψυξη 4 αστέρων, για ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος και βέλτιστη εμπειρία διαμονής για τους πελάτες σας.

Σύστημα διαχείρισης ήχου από την Audio Group

Η Audio Group GreeceB.V. θα σας προμηθεύσει με μια συνολική λύση ψηφιακά ελεγχόμενου συστήματος διαχείρισης ήχου με τα ηχεία της Bose® που παράγονται με γνώμονα την αειφορία, την καινοτομία, την ενεργειακή αποδοτικότητα και την οικολογική συσκευασία.

Ελληνικές ηλεκτρικές εστίες KALKO

Προσφέρετε στους επισκέπτες σας τη δυνατότητα να παρασκευάσουν υγιεινά μικρογεύματα με ηλεκτρικές εστίες τύπου domino από την ελληνική βιοτεχνία KALKO, με πιστοποιήσεις ασφαλείας και οικολογικό σχεδιασμό.

Οικολογικός στεγνωτήρας χεριών EXP’AIR

Εγκαταστείστε στα μπάνια σας τον οικολογικό στεγνωτήρα χεριών EXP’AIR της JVD, με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και ταχύτατο στέγνωμα, χωρίς θερμική αντίσταση. Θα τα βρείτε στην εταιρεία Αφοί Σαμαρά O.E. στη Θεσσαλονίκη.

Συσκευή ελληνικού καφέ στη χόβολη Johny

Σερβίρετε παραδοσιακό, ελληνικό καφέ ψημένο στην άμμο με τη βοήθεια της Χόβολης της εταιρείας Johny από τη Θεσσαλονίκη. Η συσκευή είναι προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις με ρυθμιστή ενέργειας και ενισχυμένη μόνωση.

Kαινοτόμοι φούρνοι ατμού A+ της ΑΕG

Οι καινοτόμοι φούρνοι ατμού της ΑΕG, ενεργειακής κλάσης Α+, θα προσφέρουν νέες μαγειρικές δυνατότητες στην κουζίνα του καταλύματός σας, βελτιώνοντας τη γεύση, την υφή και το χρώμα των γευμάτων που προσφέρετε.

 Σύστημα Φιλτραρίσματος του Λαδιού Τηγανίσματος Vito

Εάν προσφέρετε τηγανιτά πιάτα στο κατάλυμά σας, προμηθευθείτε το Σύστημα Φιλτραρίσματος του Λαδιού Τηγανίσματος Vito από την εταιρεία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Α. ΗΛΙΑΣ και μειώστε την ποσότητα και το κόστος του λαδιού έως 50%.

Aθόρυβα, οικολογικά minibar από την LOFT Home & Hotel

Εξοπλίστε τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας με αθόρυβα, οικολογικά Minibar βασισμένα στην τεχνολογία απορρόφησης Onity, από τον επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα, την LOFT Home & Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Topfrost: Inverter Ψυκτικό Μηχάνημα Συντήρησης Copeland

Στην εταιρεία Topfrost θα βρείτε το Inverter Ψυκτικό Μηχάνημα Συντήρησης Copeland για εξοικονόμηση ενέργειας έως 60%, με χαμηλή κατανάλωση και χαμηλή στάθμη θορύβου.

LG: Σύστημα για μετατροπή τηλεόρασης σε Smart IP TV

Προμηθευτείτε το σύστημα ProCentric Smart Set Top Box STB-3000 της LG για να μετατρέψετε απλές ξενοδοχειακές τηλεοράσεις σε Smart IP TV. Περιέχει ξενοδοχειακό μενού με ειδικές ρυθμίσεις, welcome screen για την υποδοχή των επισκεπτών και πολλά άλλα.

Eπαγγελματικά πλυντήρια ρούχων MAYTAG COMMERCIAL

Στην Active Commercial Systems Ε.Π.Ε. θα βρείτε τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων της MAYTAG COMMERCIAL. Διαλέξτε ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων το κατάλληλο για να καλύψει τις ανάγκες καθαρισμού όλων των ειδών ιματισμού του ξενοδοχείου σας.

Οθόνη Smart Signage από την Samsung

Προμηθευτείτε το σύστημα ProCentric Smart Set Top Box STB-3000 της LG για να μετατρέψετε απλές ξενοδοχειακές τηλεοράσεις σε Smart IP TV. Περιέχει ξενοδοχειακό μενού με ειδικές ρυθμίσεις, welcome screen για την υποδοχή των επισκεπτών και πολλά άλλα.

ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN

Η ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN παρέχει υψηλής ποιότητας, σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λύσεις σύγχρονης, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας μεταξύ άλλων για εστιατόρια αλλά και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες.

Σύστημα βιντεοπαρακολούθησης Vimar

Για μεγαλύτερη ασφάλεια στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου σας εγκαταστείστε ένα σύστημα βιντεοπαρακολούθησης της εταιρείας Vimar, υψηλής τεχνολογίας και ευκολίας στη χρήση.

Katoudis: βιομηχανικά πλυντήρια Schulthess

Προμηθευτείτε βιομηχανικά πλυντήρια Schulthess από 6 έως 30 κιλά για επαγγελματικό πλύσιμο με πρωοτοποριακή τεχνολογία για ελάχιστη κατανάλωση από την εταιρία Katoudis.

Υγιεινό multi-grill BISTRONIK®

Eφοδιάστε το εστιατόριο του καταλύματός σας με τα multi-grill BISTRONIK®, για μείωση στο χρόνο ψησίματος και υψηλή ποιότητα. Το κράμα μετάλλου των πλακών τους ενδείκνυται για υγιεινό ψήσιμο.

Βαρανάκης: ψυγεία παγωτού-αρτοποιίας Green της Afinox

Στην εταιρεία Βαρανάκης θα βρείτε τα ψυγεία παγωτού και αρτοποιίας της νέας σειράς Green της Afinox, με αυτόματο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας στις αδρανείς περιόδους και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Eστίες αερίου Electrolux 900 XP & 700 XP

Oι εστίες αερίου Electrolux 900 XP & 700 XP αποτελούν τους πλέον αποτελεσματικούς καυστήρες που διατίθενται σήμερα. Το αποκλειστικό σύστημα “φλόγα άνθος” των καυστήρων εγγυάται ευελιξία και κορυφαία απόδοση.

ΣΠΥΡΑΤΟΣ: 100% οικολογικά mini bars

Στην εταιρία ΣΠΥΡΑΤΟΣ θα βρείτε 100% οικολογικά mini bars δωματίων, με αθόρυβη λειτουργία, οικολογική μόνωση και σύστημα ψύξης κλειστού κυκλώματος φιλικό στο περιβάλλον.

Mini bar Α+ της Saimon Bros

Εξοπλίστε το κατάλυμά σας με φιλικά προς το περιβάλλον mini bar ενεργειακής κλάσης Α+ με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αθόρυβη λειτουργία και ελάχιστο κόστος συντήρησης από την Saimon Bros.

Nova Cleaners: Στεγνωτήρια ECO ENERGY της DOMUS

Στην εταιρία Nova Cleaners θα βρείτε τη νέα σειρά στεγνωτηρίων ECO ENERGY της DOMUS, με ένα από τα πλέον αποτελεσματικά συστήματα στεγνώματος στην αγορά που μειώνουν το κόστος λειτουργίας έως και 40%.

Mini bar με ECO LABEL της AHS

Προμηθευτείτε το μοναδικό mini bar με ECO LABEL από την εταιρία AHS σε συνεργασία με την Indel Β. Η σειρά Κ EcoSmart είναι ενεργειακής απόδοσης Α+++. Προτείνουμε επίσης το κρεμαστό “Flying Bar” ενεργειακής απόδοσης Α+.