+30 215 2151725 info@green-guide.gr

Προσφέρετε φυσική ενυδάτωση χάρη στις Αγροδομή και Eco Life-Life Green!

Τα οικολογικά προϊόντα των εταιρειών Αγροδομή και Eco Life-Life Green συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης των πλαστικών μπουκαλιών και ενθαρρύνουν την κατανάλωση φυσικού νερού βρύσης.

Η Αγροδομή διαθέτει τη σειρά EZH20 Bottle Filling Stations, μια σειρά συσκευών παροχής φιλτραρισμένου νερού για γέμισμα μπουκαλιών, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους των ξενοδοχείων.

Η Eco Life-Life Green παράγει οικολογικά μπουκάλια με μοντέρνο σχεδιασμό, από ανοξείδωτο ατσάλι, χωρίς δισφαινόλη και καρκινογόνες ουσίες. Διαθέστε τα στο πωλητήριο του καταλύματός σας και προτρέψτε τους επισκέπτες σας να τα γεμίζουν στις συσκευές παροχής φιλτραρισμένου νερού που θα εγκαταστήσετε στους χώρους σας.

Εξοικονομήστε έως 40% με εσωτερική πλύση Miele Professional!

Για την επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού σας η Miele υπόσχεται μείωση του ετήσιου κόστους έως 40% και την εμπιστευόμαστε απόλυτα! Επενδύστε στη σειρά συσκευών Miele Professional για εσωτερική πλύση των κλινοσκεπασμάτων και πετσετών του ξενοδοχείου σας, και απολαύστε ποιοτικά και οικονομικά οφέλη. Οι επαγγελματικές συσκευές της εταιρείας ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία, την κατασκευαστική υπεροχή και την εργονομική προσέγγιση.

Με τα πλυντήρια της Miele Professional η καθαριότητα γίνεται ευκολότερη και τα κόστη μειώνονται έως 40%, σε σχέση με το να αναλάβουν τη φροντίδα του ιματισμού εξωτερικοί συνεργάτες. Απευθυνθείτε στη Miele για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας, πρόταση των κατάλληλων για το ξενοδοχείο σας συσκευών και υπολογισμό εξοικονόμησης κόστους!

U-Roast Micro Roaster

Γεμίστε την καφετέρια του καταλύματός σας με αρώματα, καβουρδίζοντας επιτόπου τον καφέ που σερβίρετε στους πελάτες σας για μια πιο φρέσκια και αυθεντική εμπειρία με το καινοτόμο καβουρδιστήρι U-ROAST Micro Roaster.

Ψυκτικοί πύργοι μπύρας Celli

Μειώστε τα απορρίμματα σερβίροντας βαρελίσια μπύρα σε ποτήρια στο μπαρ και την καφετέρια του ξενοδοχείου σας. Στην ΑΤΤΙΚΑ ΕΠΕ θα βρείτε τους ψυκτικούς πύργους μπύρας Celli. Διατίθενται σε οικολογικές συσκευασίες.

Παγωτομηχανές Enter Italian

Για την καλοκαιρινή σεζόν προμηθευτείτε την παγωτομηχανή Gelmatic από την Enter Italian. Οι μηχανές παράγονται με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Οικολογικά mini bar από την ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ

Στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε τα οικολογικά mini bar Domestic RH430NTE και RH440NTE. Είναι κομψά, αθόρυβα και κλάσης Α+ για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και εξοικονόμηση.

Επαγγελματικά ψυγεία από την Bambas Frost

Προμηθευτείτε από την Bambas Frost με έδρα την Κοζάνη επαγγελματικά ψυγεία που χρησιμοποιούν το οικολογικό ψυκτικό υγρό R290 και μόνωση με οικολογική πολυουρεθάνη.

Οικολογική βαφλιέρα Fafas

Γλυκάνετε τους επισκέπτες σας με φρέσκιες βάφλες φτιαγμένες στην επαγγελματική βαφλιέρα της Fafas Food Products, με ειδικά σχεδιασμένες οικολογικές ηλεκτρονικές πλακέτες και απουσία μόλυβδου στις κολλήσεις.

Επαγγελματικά πλυντήρια Elviomex Alfa

Στην Elviomex Alfa θα βρείτε επαγγελματικά πλυντήρια με χαμηλή κατανάλωση νερού και ρεύματος και εξοικονόμηση απορρυπαντικού. Προστατέψτε το περιβάλλον και μειώστε τα λειτουργικά σας έξοδα ταυτόχρονα!

Bιοδιασπώμενες τσάντες Greco Plast

Στην εταιρεία Greco Plast βρήκαμε τις νέες βιοδιασπώμενες και 100% κομποστοποιήσιμες τσάντες. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα από άμυλο φυτικής προέλευσης και μπορείτε να εκτυπώσετε το λογότυπό σας.

Oικολογικά υλικά συσκευασίας Tsanis

Χρησιμοποιήστε στο gift shop του καταλύματός σας αποκλειστικά οικολογικές συσκευασίες και σακούλες. Στην εταιρεία Τsanis θα βρείτε πολλές επιλογές ανακυκλώσιμων και βιοδιασπώμενων υλικών για να σχεδιάσετε τις δικές σας.

Σύστημα διαχείρισης ήχου από την Audio Group

Η Audio Group GreeceB.V. θα σας προμηθεύσει με μια συνολική λύση ψηφιακά ελεγχόμενου συστήματος διαχείρισης ήχου με τα ηχεία της Bose® που παράγονται με γνώμονα την αειφορία, την καινοτομία, την ενεργειακή αποδοτικότητα και την οικολογική συσκευασία.

Ελληνικές ηλεκτρικές εστίες KALKO

Προσφέρετε στους επισκέπτες σας τη δυνατότητα να παρασκευάσουν υγιεινά μικρογεύματα με ηλεκτρικές εστίες τύπου domino από την ελληνική βιοτεχνία KALKO, με πιστοποιήσεις ασφαλείας και οικολογικό σχεδιασμό.

Οικολογικός στεγνωτήρας χεριών EXP’AIR

Εγκαταστείστε στα μπάνια σας τον οικολογικό στεγνωτήρα χεριών EXP’AIR της JVD, με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και ταχύτατο στέγνωμα, χωρίς θερμική αντίσταση. Θα τα βρείτε στην εταιρεία Αφοί Σαμαρά O.E. στη Θεσσαλονίκη.

Ανακυκλώσιμα χάρτινα προϊόντα ΜΗΧΑΙΛΟΒΙΤΣ

Εξοπλιστείτε με φόρμες ψησίματος, καραμελόχαρτα και κυπελάκια σε διάφορα μεγέθη, από την εταιρεία ΜΗΧΑΙΛΟΒΙΤΣ. Όλα τα προϊόντα της είναι από χαρτί και χαρτόνι, ανακυκλώσιμα και βιοδιασπάσιμα, με πιστοποιητικό HACCP.

Συσκευή ελληνικού καφέ στη χόβολη Johny

Σερβίρετε παραδοσιακό, ελληνικό καφέ ψημένο στην άμμο με τη βοήθεια της Χόβολης της εταιρείας Johny από τη Θεσσαλονίκη. Η συσκευή είναι προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις με ρυθμιστή ενέργειας και ενισχυμένη μόνωση.

Οικολογικοί στεγνωτήρες Nicem από την EGEM

Στην EGEM θα βρείτε στεγνωτήρες μαχαιροπήρουνων Nicem, οι οποίοι εγγυώνται απόλυτη καθαριότητα, απολύμανση και λάμψη. Ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον, καθώς λειτουργούν με κόκκους αραβοσίτου, ένα απολύτως οικολογικό, φυσικό καύσιμο.

 Ψυγεία Silver ενεργειακής κλάσης Α++

Αντικαταστήστε τα ψυγειάκια των δωματίων του καταλύματός σας με ψυγεία Silver ενεργειακής κλάσης Α++, με κατάψυξη 4 αστέρων, για ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος και βέλτιστη εμπειρία διαμονής για τους πελάτες σας.

Δείτε περισσότερα προϊόντα

Ηλεκτρικές Συσκευές

Αναλώσιμα