+30 215 2151725 info@green-guide.gr

Eργαστήριο κεραμικών Teny Ceramics

Προμηθευτείτε γήινα χειροποίητα χρηστικά αντικείμενα από το εργαστήριο κεραμικών Teny Ceramics της Τένης Βαλεριάνου. Eίναι κατεργασμένα με ποικίλους τρόπους και ζωγραφισμένα στο χέρι με έμπνευση από την παράδοση.

Χειροποίητα κεραμικά πιάτα My Ceramics

H My Ceramics είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή κεραμικών και πήλινων χειροποίητων κατασκευών. Μεταξύ άλλων, διαθέτει αναμνηστικά πιάτα και πιατέλες ζωγραφισμένα στο χέρι.

Κούπες από πηλό threesome ceramics

Επενδύστε σε μερικά ξεχωριστά κομμάτια στον επιτραπέζιο εξοπλισμό σας, όπως κούπες από πηλό από το εργαστήρι threesome ceramics στην Αθήνα. Παραδίδουν και μαθήματα, αν θέλετε να προτείνετε στους επισκέπτες σας!

Σουβέρ από οικολογικό χαρτόνι Σύμβολο

Απευθυνθείτε στην εταιρεία Σύμβολο που δραστηριοποιείται στην παραγωγή προσωποποιημένων ξενοδοχειακών προϊόντων για να παραγγείλετε σουβέρ από οικολογικό χαρτόνι σε διάφορα σχέδια και σχήματα.

Kατάλογοι εστιατορίου από ίνες κυτταρίνης Menustyle

Στην εταιρεία Menustyle θα βρείτε καταλόγους από ίνες κυταρρίνης που προέρχονται από εταιρείες με πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council). Οι κατάλογοι μπορούν να πλυθούν και να σιδερωθούν!

Ελληνικές πετσέτες φαγητού από την Υφαντουργία Κρήτης

Προτιμήστε Ελληνικές πετσέτες φαγητού από την Υφαντουργία Κρήτης, σε κομψά σχέδια με έμπνευση από την παράδοση που θα δώσουν σπιτική αίσθηση στο χώρο της τραπεζαρίας του ξενοδοχείου σας.

Πολύχρωμα, ελληνικά τραπεζομάντηλα Anesis

Tα πολύχρωμα τραπεζομάντηλα Anesis, εκτός από την άριστη ποιότητα και τη φρέσκια εμφάνιση, προσφέρουν το πλεονέκτημα του να μην φαίνονται εύκολα οι λεκέδες και έτσι να μειώνονται οι πλύσεις και η σπατάλη ενέργειας.

Ελληνικά χειροποίητα είδη πορσελάνης Thomas

Το Τhomas porcelain workshop είναι μια ελληνική, οικογενειακή εταιρεία που ασχολείται με την εμπορία και μεταποίηση ειδών πορσελάνης, με χειροποίητα προϊόντα, σερβίτσια, κούπες, ειδικές κατασκευές και πολλά άλλα.

Eνεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών Crist

Η εταιρεία Crist διαθέτει το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα! Επιβραβεύστε την οικολογική φιλοσοφία της και εμπιστευθείτε την για τον ιματισμό των τραπεζιών του εστιατορίου σας.

100% λινές πετσέτες φαγητού Μύρτος

Στολίστε τα τραπέζια του εστιατορίου 100% λινές πλενόμενες πετσέτες φαγητού Μύρτος, σε λευκό χρώμα. Θα δώσουν μια φυσική και οικολογική αίσθηση, σε αντίθεση με τις χαρτοπετσέτες μια χρήσης.

Οικολογικοί κατάλογοι από το menus.gr

Τονίστε την οικολογική φιλοσοφία του καταλύματός σας και με τους καταλόγους στο εστιατόριο και την καφετέρια. Απευθυνθείτε στην εταιρεία menus.gr για να σας σχεδιάσει έναν μοναδικό κατάλογο εκτυπωμένο σε ειδικά οικολογικά χαρτιά, με ξύλινο εξώφυλλο.

Xειροποίητα κεραμικά του Γ.Γεωργούλη από την Κύθνο

Στα γραφικά σοκάκια της Κύθνου ο Γεώργιος Γεωργούλης κατασκευάζει μοναδικά χειροποίητα κεραμικά, με οικολογικά χρώματα και γυαλώματα. Το Παραδοσιακό Εργαστήριο Αγγειοπλαστικής είναι βραβευμένο από την UNESCO.

Προϊόντα Soul Kitchen από οργανικά υλικά

Τα προϊόντα Soul Kitchen προσεγγίζουν τη γαστρονομία εναλλακτικά, με άξονα την απλότητα, τη φύση και τα οργανικά υλικά. Προτείνουμε τη σειρά “Natura” από ξύλο καστανιάς και για να ξεχωρίσετε τη σειρά πήλινων “Character” σε μαύρο χρώμα.

100% ανακυκλώσιμα γυάλινα ποτήρια Yioula Glassworks

Παραγγείλετε χονδρικά γυάλινα ποτήρια, 100% ανακυκλώσιμα, από την Yioula Glassworks, σε ξεχωριστά σχέδια και χρώματα. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να τυπώσουν το λογότυπο σας ή ένα πρωτότυπο σχέδιο επιλογής σας.

Ξύλινοι κατάλογοι εστιατορίου από την Τεχνογραμμή

Απευθυνθείτε στην εταιρεία Τεχνογραμμή για να δημιουργήσετε τους δικούς σας καταλόγους με κοπή και χάραξη σε είδος ξύλου που θα επιλέξετε. Κάντε τα τραπέζια του εστιατορίου του καταλύματός σας να ξεχωρίζουν.

La Maison: Οικολογικά ποτήρια από πράσινο κρύσταλλο

Στα καταστήματα La Maison θα βρείτε τα οικολογικά ποτήρια που παρασκευάζονται από κρύσταλλα SP Green με υποδειγματική μέριμνα για την προστασία των υπογείων υδάτων και του αέρα, την εξοικονόμηση νερού, την αξιοποίηση της ανακύκλωσης κ.α.

Οικολογικά, χειροποίητα κεραμικά Μενέγης

Στο εργαστήριο χειροποίητων κεραμικών Μενέγης θα βρείτε πυρίμαχα ανθεκτικά σκεύη σε ποικιλία μεγεθών και σχημάτων, καθώς και σερβίτσια για το εστιατόριο του καταλύματός σας. Παράγονται με οικολογικές πρώτες ύλες, ελεγμένες από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

100% λινά τραπεζομάντηλα Άνεμος

Στολίστε τα τραπέζια του ξενοδοχείου σας με 100% λινά τραπεζομάντηλα και πετσέτες φαγητού σε λευκό ή εκρού χρώμα από την εταιρεία Άνεμος, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κεντήσετε πάνω τους το λογότυπό σας.

Δείτε περισσότερα προϊόντα