+30 215 2151725 info@green-guide.gr

Πρασινίστε τα είδη εστίασης σας με τις καινοτομίες της Ecopacking!

H Ecopacking, ελληνική εταιρεία με οικολογικά είδη εστίασης, μεταξύ πολλών άλλων διαθέτει 100% οικολογικά πιάτα από φοινικόφυλλα και σκεύη από ζαχαροκάλαμο, αδιάβροχα, ανθεκτικά και ασφαλή για κρύα και ζεστά τρόφιμα. Μια ακόμα οικολογική επιλογή που προσφέρει αποτελούν τα κύπελλα από χαρτόνι με επίστρωση από το βιοδιασπώμενο PLA και τα διαφανή ποτήρια αποκλειστικά από PLA.  Το βιοπλαστικό PLA παράγεται από τη φωτοσύνθεση του καλαμποκιού που μετατρέπεται σε άμυλο και στη συνέχεια στο κοκκώδες υλικό.

Επίσης, στην Εcopacking θα βρείτε τα επαναχρησιμοποιούμενα καλαμάκια από βοροσιλικό γυαλί σε διάφανη και πολύχρωμη εκδοχή, καθώς και τα καλαμάκια μιας χρήσης από PLA. Πολλές εξαιρετικές εναλλακτικές για να μειώσουμε το πλαστικό και να προστατέψουμε το περιβάλλον!

Οικολογικές χαρτοπετσέτες Natural Soft

Προμηθευτείτε οικολογικές χαρτοπετσέτες από την ελληνική εταιρεία Natural Soft στη Θεσσαλονίκη. Είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένο οικολογικό χαρτί και μπορείτε να τυπώσετε το λογότυπό σας.

Βιοδιασπώμενα καλαμάκια από την Matrixpack

Τέρμα πια τα πλαστικά καλαμάκια! Η Matrixpack μπορεί να σας προμηθεύσει με βιοδιασπώμενα καλαμάκια φτιαγμένα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με πιστοποίηση κομποστοποιησιμότητας.

Eνεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών Crist

Η εταιρεία Crist διαθέτει το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα! Επιβραβεύστε την οικολογική φιλοσοφία της και εμπιστευθείτε την για τον ιματισμό των τραπεζιών του εστιατορίου σας.

Οικολογικά χάρτινα ποτήρια από την Smart Cup

Αν χρησιμοποιείται χάρτινα ποτήρια προμηθευτείτε τα από την Smart Cup. Τα υλικά επικάλυψης βασίζονται σε πρώτες ύλες από φυσικές καλλιέργειες ή από ορυκτές πηγές, διαχειριζόμενες αειφορικά.

Βρώσιμα καλαμάκια από την Le Bon Gourmet

Τα καλαμάκια μπορούν να είναι ακόμα και βρώσιμα! Η εταιρεία Le Bon Gourmet διαθέτει τα καλαμάκια Sorbos, φτιαγμένα κυρίως από ζάχαρη, νερό και άμυλο αραβοσίτου, ανακυκλώσιμα, με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Οικολογικά αναλώσιμα εστίασης από την Tefaco

Στην TEFACO θα βρείτε ποικιλία οικολογικών επιλογών για ποτήρια και πιάτα μιας χρήσης, όπως 100% βιοδιασπώμενα από καλαμπόκι, ζαχαροκάλαμο, μπαμπού, χαρτί craft κ.ά. όπως επίσης και οικολογικά καλαμάκια από PLA.

Οικολογικοί κατάλογοι από το menus.gr

Τονίστε την οικολογική φιλοσοφία του καταλύματός σας και με τους καταλόγους στο εστιατόριο και την καφετέρια. Απευθυνθείτε στην εταιρεία menus.gr για να σας σχεδιάσει έναν μοναδικό κατάλογο εκτυπωμένο σε ειδικά οικολογικά χαρτιά, με ξύλινο εξώφυλλο.

Xειροποίητα κεραμικά του Γ.Γεωργούλη από την Κύθνο

Στα γραφικά σοκάκια της Κύθνου ο Γεώργιος Γεωργούλης κατασκευάζει μοναδικά χειροποίητα κεραμικά, με οικολογικά χρώματα και γυαλώματα. Το Παραδοσιακό Εργαστήριο Αγγειοπλαστικής είναι βραβευμένο από την UNESCO.

Προϊόντα Soul Kitchen από οργανικά υλικά

Τα προϊόντα Soul Kitchen προσεγγίζουν τη γαστρονομία εναλλακτικά, με άξονα την απλότητα, τη φύση και τα οργανικά υλικά. Προτείνουμε τη σειρά “Natura” από ξύλο καστανιάς και για να ξεχωρίσετε τη σειρά πήλινων “Character” σε μαύρο χρώμα.

100% ανακυκλώσιμα γυάλινα ποτήρια Yioula Glassworks

Παραγγείλετε χονδρικά γυάλινα ποτήρια, 100% ανακυκλώσιμα, από την Yioula Glassworks, σε ξεχωριστά σχέδια και χρώματα. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να τυπώσουν το λογότυπο σας ή ένα πρωτότυπο σχέδιο επιλογής σας.

Ξύλινοι κατάλογοι εστιατορίου από την Τεχνογραμμή

Απευθυνθείτε στην εταιρεία Τεχνογραμμή για να δημιουργήσετε τους δικούς σας καταλόγους με κοπή και χάραξη σε είδος ξύλου που θα επιλέξετε. Κάντε τα τραπέζια του εστιατορίου του καταλύματός σας να ξεχωρίζουν.

La Maison: Οικολογικά ποτήρια από πράσινο κρύσταλλο

Στα καταστήματα La Maison θα βρείτε τα οικολογικά ποτήρια που παρασκευάζονται από κρύσταλλα SP Green με υποδειγματική μέριμνα για την προστασία των υπογείων υδάτων και του αέρα, την εξοικονόμηση νερού, την αξιοποίηση της ανακύκλωσης κ.α.

Οικολογικά, χειροποίητα κεραμικά Μενέγης

Στο εργαστήριο χειροποίητων κεραμικών Μενέγης θα βρείτε πυρίμαχα ανθεκτικά σκεύη σε ποικιλία μεγεθών και σχημάτων, καθώς και σερβίτσια για το εστιατόριο του καταλύματός σας. Παράγονται με οικολογικές πρώτες ύλες, ελεγμένες από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

100% βαμβακερές πετσέτες φαγητού Μύρτος

Διαθέστε στα τραπέζια του εστιατορίου 100% βαμβακερές πλενόμενες πετσέτες φαγητού Μύρτος, σε λευκό χρώμα. Θα δώσουν μια πολυτελή πινελιά και θα προστατέψουν το περιβάλλον από απορρίμματα χαρτοπετσετών.

Ellada Pack: 100% οικολογικά χάρτινα ποτήρια

Χρησιμοποιείτε μόνο 100% οικολογικά ποτήρια μιας χρήσης από πιστοποιημένο χαρτί πρώτης ποιότητας για τα ροφήματα που παίρνουν μαζί τους οι πελάτες σας. Θα τα βρείτε στην Ellada Pack, η οποία αναλαμβάνει να τυπώσει και το λογότυπό σας.

Οικολογικές χαρτοπετσέτες πολυτελείας Ecocraft

Στην Ecocraft θα βρείτε οικολογικές χαρτοπετσέτες πολυτελείας σε διάφορες διαστάσεις. Επιλέξτε τα μεγέθη που χρειάζεστε και τυπώστε πάνω τους το λογότυπο του καταλύματός σας.

100% λινά τραπεζομάντηλα Άνεμος

Στολίστε τα τραπέζια του ξενοδοχείου σας με 100% λινά τραπεζομάντηλα και πετσέτες φαγητού σε λευκό ή εκρού χρώμα από την εταιρεία Άνεμος, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κεντήσετε πάνω τους το λογότυπό σας.

Δείτε περισσότερα προϊόντα