+30 215 2151725 info@green-guide.gr

HYDRALOOP: Πείτε αντίο στη σπατάλη νερού!

Ο κόσμος μας αλλάζει. Οι επισκέπτες πλέον αναζητούν καταλύματα φιλικά προς το περιβάλλον που να ικανοποιούν τις οικολογικές τους ευαισθησίες, όπως η άσκοπη σπατάλη των υδάτινων πόρων, χωρίς όμως να κάνουν εκπτώσεις στις παροχές και τις ανέσεις τους. Ευτυχώς, υπάρχει η κατάλληλη λύση! Το Hydraloop είναι ένα βραβευμένο, κομψό σύστημα ανακύκλωσης νερού, ιδανικό για κάθε τύπο κτιρίου, από ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, μέχρι μεγάλα ξενοδοχεία και θέρετρα! Ανακυκλώνει τα γκρίζα νερά (γνωστά ως greywater), δηλαδή το νερό από πλυντήρια, μπανιέρες, ντους και νιπτήρες, ώστε να επαναχρησιμοποιηθεί έως και το 85% του συνολικού νερού χρήσης! Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε καταλύματος, μπορούν να τοποθετηθούν μεμονωμένες μονάδες ή σειρά μονάδων Hydraloop, προκειμένου να ανταποκριθούν στις υψηλότερες απαιτήσεις μεγάλων κτιριακών δομών. Προσφέρει εξαιρετική και πιστοποιημένη ποιότητα νερού που χρησιμοποιείται για γενική χρήση και καθαρισμό (όπως στο καζανάκι ή το πλυντήριο), αλλά και για πότισμα του κήπου ή ακόμα και γέμισμα πισίνας!

USE WATER TWICE

SOURCE: Προσφέρετε πόσιμο νερό από τον αέρα!

Έχετε τουριστικό κατάλυμα με δύσκολη πρόσβαση σε πόσιμο νερό; Ένα beach bar ή μεγάλο κτήμα που δεν είναι κοντά στο κεντρικό κτίριο; Θα θέλατε να μειώσετε τη κατανάλωση πλαστικών μπουκαλιών νερού; Το SOURCE είναι ένα αυτόνομο σύστημα, το οποίο χρησιμοποιεί τη δύναμη της ηλιακής ενέργειας για να παράγει πόσιμο νερό από την υγρασία της ατμόσφαιρας. Αποτελεί μία μη-εξορυκτική πηγή υδάτινου πόρου και είναι το μοναδικό υψηλής τεχνολογίας σύστημα παραγωγής πόσιμου νερού από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ένας καινοτόμος συνδυασμός, δηλαδή, υδροσυλλεκτών, φωτοβολταϊκών πάνελ και υψηλού επιπέδου τεχνολογιών. Η παρεχόμενη θερμότητα από τον ήλιο δημιουργεί εξάτμιση της υγρασίας και οι υδρατμοί οδηγούνται στον συμπυκνωτή όπου κι υγροποιούνται. Το παραγόμενο νερό συλλέγεται στο ενσωματωμένο δοχείο και εμπλουτίζεται με μεταλλικά στοιχεία για να βελτιστοποιήσει τα ποιοτικά και γευστικά του χαρακτηριστικά.

Όπου δεν υπάρχει πόσιμο νερό – Υπάρχει SOURCE

Αγροδομή και Eco Life-Life Green: φυσική ενυδάτωση

Τα οικολογικά προϊόντα των εταιρειών Αγροδομή και Eco Life-Life Green συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης των πλαστικών μπουκαλιών και ενθαρρύνουν την κατανάλωση φυσικού νερού βρύσης.

Η Αγροδομή διαθέτει τη σειρά EZH20 Bottle Filling Stations, μια σειρά συσκευών παροχής φιλτραρισμένου νερού για γέμισμα μπουκαλιών, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους των ξενοδοχείων.

Η Eco Life-Life Green παράγει οικολογικά μπουκάλια με μοντέρνο σχεδιασμό, από ανοξείδωτο ατσάλι, χωρίς δισφαινόλη και καρκινογόνες ουσίες. Διαθέστε τα στο πωλητήριο του καταλύματός σας και προτρέψτε τους επισκέπτες σας να τα γεμίζουν στις συσκευές παροχής φιλτραρισμένου νερού που θα εγκαταστήσετε στους χώρους σας.

Γυάλινα επαναγεμιζόμενα μπουκάλια από το agc.com.gr

Στο πολυκατάστημα proequip.gr θα βρείτε ποικιλία γυάλινων βάζων και δοχείων, με inox ή γυάλινα καπάκια, σε διάφορα μεγέθη, από μικρές ποσότητες έως 5 λίτρα ή κιλά, για να αποθηκεύεται τα τρόφιμα που προμηθεύεστε.