+30 215 2151725 info@green-guide.gr

Οικολογικά τεντόπανα Protection

Aν προτιμάτε υφασμάτινες επιλογές σκίασης εγκαταστήστε τα τεντόπανα της εταιρείας Protection. Tα πανιά παράγονται από ακατέργαστο οικολογικό ύφασμα πιστοποιημένο με Oeko-Tex standard 100,  με οικολογικά χρώματα και με νέα ακατέργαστα νήματα με το οικολογικό σήμα της ΕΕ “Μαργαρίτα”.

Bιοκλιματικές πέργκολες Floros Fine Shading

Η εταιρεία Floros Fine Shading διαθέτει τις βιοκλιματικές πέργκολες. Πρόκειται για καινοτόμα προϊόντα βιοκλιματικής σκίασης, τα οποία κατασκευάζονται κατά 99% από ανακυκλώσιμα υλικά, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες θερμοκρασίας, φωτισμού και εξαερισμού.

Ελληνική βιοτεχνία συστημάτων σκίασης Γιαννακάκης

Τοποθετήστε ξύλινες οριζόντιες περσίδες στα ανοίγματα του καταλύματός σας από τη βιοτεχνία συστημάτων σκίασης Γιαννακάκης. Μια ιδανική λύση για εύκολη εναλλαγή φωτεινότητας και επαφής με το περιβάλλον.

Caneplex Design: Σκίαστρα από φυσική ελληνική λυγαριά

Τα σκίαστρα από φυσική ελληνική λυγαριά της εταιρείας Caneplex Design θα φέρουν φυσική αίσθηση στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου σας, ταιριάζοντας απόλυτα με το τοπίο που το περιβάλλει.

Περσίδες Shadow από οικολογικά υφάσματα

Στη εταιρεία συστημάτων σκίασης Shadow θα βρείτε υφασμάτινες κατακόρυφες περσίδες από υφάσματα οικολογικής υφής, φτιαγμένα από φυσικά υλικά. Η εταιρεία προσφέρει επίσης υπηρεσίες μελέτης και εφαρμογής.

Φυσικές λίμνες από την ΠΟΣΕΙΔΩΝ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντί για πισίνα, δημιουργήστε στο ξενοδοχείο σας μια φυσική λίμνη κολύμβησης με αγνό, κρυστάλλινο νερό, η οποία θα αλλάζει εμφάνιση φυσικά με τις εποχές, με τη βοήθεια της ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ανακαίνιση με την Utopia Hotel Design

Το δημιουργικό αρχιτεκτονικό γραφείο Utopia Hotel Design, με έδρα στην Αθήνα, ειδικεύεται στην ανακαίνιση και αναβάθμιση καταλυμάτων και μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές πρωτότυπες προτάσεις, με σεβασμό στην τοπική παράδοση και στο φυσικό περιβάλλον.

Kαλοκαιρινά, φυσικά διακοσμητικά Qrtos creations

Σχεδιάστε με τη βοήθεια της Qrtos creations μοναδικά διακοσμητικά για τους τοίχους του ξενοδοχείου σας. Προτιμήστε φυσικά, ανακυκλωμένα υλικά και δημιουργίες με καλοκαιρινή διάθεση για μια ανανεωμένη σεζόν.

Διακοσμητικά Synchronia από ανακυκλωμένα υλικά

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα αποτελούν τα πολύχρωμα, χαρούμενα διακοσμητικά, φτιαγμένα από ανακύκλωση περιοδικών, τα οποία θα βρείτε στην Synchronia. Σημαντικό είναι ότι αποτελούν προϊόντα δίκαιου εμπορίου.

Epiplonet: έπιπλα από κορμούς δέντρων

Στην epiplonet.com με έδρα στη Χαλκίδα θα βρείτε την πρωτότυπη σειρά επίπλων από κορμούς δέντρων. Ξεχωρίσαμε το σκαμπό-κομοδίνο από λεπτούς κορμούς, σε λευκή καλοκαιρινή απόχρωση.

Χειροποίητα καλοκαιρινά χαλιά Aslanoglou

Τα χαλιά δεν είναι μόνο για το χειμώνα, αλλά μπορούν να δώσουν μια ιδιαίτερη, φυσική νότα στους εξωτερικούς χώρους και το καλοκαίρι! Στην εταιρεία Aslanoglou θα βρείτε μια πλούσια συλλογή από χαλιά και κιλίμια εξωτερικού χώρου, για τον κήπο και την πισίνα του ξενοδοχείου σας.

Καλαμοπλεκτική Σταμπούλης: φυσικές ομπρέλες στο χέρι

Αν το ξενοδοχείο σας είναι στη Βόρεια Ελλάδα, στην Καλαμοπλεκτική Σταμπούλης στην Ηρακλεία Σερρών θα βρείτε μεταξύ άλλων ομπρέλες από μπαμπού, καλάμι, βέργα ιτιάς, αλλά και από φοινικόφυλλα πλεγμένα στο χέρι.

Ομπρέλες από φυσικά υλικά Electra

Προτιμήστε ομπρέλες από φυσικά υλικά για την πισίνα ή την παραλία. Στην Electra στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη θα βρείτε ξύλινες ομπρέλες με καπέλο από καλάμι ή και από μπανανόφυλλο για μια πιο εξωτική ατμόσφαιρα.

 Ελληνικά χειροποίητα πουφ & μαξιλάρες ξαπλώστρας

Ας υποστηρίξουμε τις ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις! Μία από αυτές είναι η εταιρεία Νίκος Χαρίτος, η οποία κατασκευάζει με ξύλο και ύφασμα χειροποίητα πουφ και μαξιλάρες ξαπλώστρας.

Mασίφ ξύλινες ξαπλώστρες Tesias Wooden Products

Προμηθευτείτε ξαπλώστρες κατασκευασμένες εξ΄ ολοκλήρου από φυσικό μασίφ ξύλο πεύκου, από την εταιρεία Tesias Wooden Products με έδρα στο Μέτσοβο. Η εμποτισμένη ξυλεία είναι πιστοποιημένη με ISO.

RattanSK: 100% χειροποίητες ξαπλώστρες από μπαμπού

Προμηθευτείτε μοναδικές 100% χειροποίητες ξαπλώστρες από μπαμπού από την RattanSK στη Θεσσαλονίκη. Για την κατασκευή τους, με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, εφαρμόζονται διαδικασίες της παραδοσιακής επιπλοποιίας.

 Σειρά επίπλων Ήλιος από την COCO-MAT

Η COCO-MAT έχει δημιουργήσει τη νέα σειρά επίπλων εξωτερικού χώρου Ήλιος. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση ξύλινης επίπλωσης, που κατασκευάζεται με μεράκι από Έλληνες τεχνίτες ξυλουργούς, από άριστης ποιότητας ξύλο Τeak και Νιαγκόν.

Kρητικά έπιπλα κήπου Στράτος Λουγιάκης

Προμηθευτείτε χειροποίητα ξύλινα έπιπλα κήπου από την οικογενειακή βιοτεχνία Στράτος Λουγιάκης στα Χανιά Κρήτης. Τα έπιπλα παράγονται με διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον και βάφονται με οικολογικά χρώματα.

 Mexil Sarikehagias: ξύλινα έπιπλα κήπου

Η ελληνική εταιρεία Mexil Sarikehagias, με εμπειρία από τη δεκαετία του ’60 στην κατασκευή επίπλων κήπου, διαθέτει πολλές επιλογές ξύλινων καρεκλών, καναπέδων και τραπεζιών για τους εξωτερικούς σας χώρους.

Xειροποίητα ξύλινα έπιπλα Επί Γης

Προτιμήστε τα χειροποίητα ξύλινα έπιπλα της εργαστήριο Επί Γης τα οποία κατασκευάζονται με ξυλεία Ever Lasting Wood®, Σκανδιναβικής προέλευσης από ελεγμένες φυτείες ορθής πρακτικής και διαχείρισης.

Eπένδυση πισίνας EcoFinish™

Στην εταιρεία Crystal Pools θα βρείτε το επαναστατικό Αμερικάνικο σύστημα επένδυσης πισίνας EcoFinish™, το οποίο μπορεί να καλύψει κάθε είδους εσωτερική επιφάνεια πισίνας, νέας ή παλαιάς κατασκευής.

Καινοτόμο οικολογικό υλικό Devetzoglou Limeproducts

Η εταιρεία Devetzoglou Limeproducts συνδυάζει την αρχαία κληρονομιά με τη σύγχρονη τεχνογνωσία για να προσφέρει ένα πρωτοποριακό υλικό που μπορεί να εφαρμοστεί ως τελικό επίχρισμα για δάπεδα, τοίχους, ακόμα και αντικείμενα.

Eco pool® της Ideales group

Οι πισίνες eco pool® της Ideales Group κατασκευάζονται και λειτουργούν με σεβασμό προς το περιβάλλον, δε βλάπτουν την ανθρώπινη υγεία, εξοικονομούν νερό και ενέργεια, δεν απαιτούν ιδιαίτερες επεμβάσεις στο περιβάλλον, απαιτούν ελάχιστη χρήση προϊόντων απολύμανσης και προσφέρουν περισσότερο οικολογικές επιλογές αναβάθμισης πισίνας.

Επενδύσεις από φυσική πέτρα Gr Stone

Κατεξοχήν οικολογικό υλικό δόμησης αποτελεί η φυσική πέτρα. Απευθυνθείτε στην Gr Stone για επενδύσεις τοίχου και πέτρες δαπέδου που θα δώσουν στους χώρους σας μια φυσική, παραδοσιακή και ταυτόχρονα μοντέρνα νότα.

Ξύλινα έπιπλα Κοπιδάκης

Η σύγχρονη τάση του βιοφιλικού σχεδιασμού προωθεί τη χρήση φυσικών υλικών και στα ξενοδοχεία. Ακολουθήστε την με ξύλινες δημιουργίες με παραδοσιακές αιγαιοπελαγίτικες επιρροές από την βιομηχανία Κοπιδάκης.

Οικολογικά πλακάκια από την Astir SA

H εταιρεία Astir SA διαθέτει ένα νέο προϊόν, τα πλακάκια για επενδύσεις τοίχων Cocomosaic, 100% οικολογικά φτιαγμένα από τεμάχια κοκοφοίνικα ή από ανακυκλωμένα σκληρά ξύλα. Στραφείτε προς οικολογικές επιλογές διακόσμησης και δώστε μια φυσική και εξωτική νότα στους χώρους του καταλύματός σας.

Φυσικές ταπετσαρίες Caneplex

Φέρτε τη φύση και στο εσωτερικό του καταλύματος σας, επενδύοντας επιλεγμένες επιφάνειες με ταπετσαρίες από φυσικά υλικά όπως καλάμι, μπαμπού, καλαμπόκι, ίνες και μίσχους φυτών κ.ά. Θα τις βρείτε στην Caneplex σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Ελληνικά φωτιστικά Lido

Ας υποστηρίξουμε τις ελληνικές εταιρείες! Η LIDO, ελληνική βιοτεχνία φωτιστικών, διαθέτει ορειχάλκινα φωτιστικά που θα προσδώσουν μια industrial αίσθηση στους χώρους σας, σε συμφωνία με τις σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση.

Φωτισμός LED από την Bright

Προμηθευτείτε φωτιστικά εσωτερικού χώρου από την εταιρεία Bright, με σύγχρονες τεχνολογίες LED που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και μοντέρνα μινιμαλιστική ατμόσφαιρα.

Εξοπλισμός παραλίας Curtinorama

Ανανεώστε τον εξοπλισμό της πισίνας, της παραλίας ή του κήπου σας με μαξιλάρες, ξαπλώστρες και πουφ εξωτερικού χώρου με ανθεκτικά καλύμματα από υφάσματα ελληνική ραφής. Θα τα βρείτε στο curtinorama.com.

Παιδική χαρά Showood

Δημιουργήστε μια ξεχωριστή γωνιά στον κήπο του καταλύματός σας για τα παιδιά των επισκεπτών σας, με ξύλινο εξοπλισμό παιδικής χαράς Showood. Τα ξύλα διαθέτουν τις δασικές πιστοποιήσεις FSC και PEFC.

Σάουνα-βαρέλι Barella

Η Barella δημιούργησε την σάουνα εξωτερικού χώρου σε σχήμα βαρελιού, για εύκολη μετακίνηση και συναρμολόγηση. Επιλέξτε την για τα λειτουργικά πλεονεκτήματά της, όπως η υψηλή ανθεκτικότητα και μόνωση του μασίφ ξύλινου περιβλήματος, καθώς και για την κομψή εμφάνισή της που ξεχωρίζει.

Εξωτερική φύτευση από την Τοπιοδομή

Απευθυνθείτε στην Τοπιοδομή για να ανανεώσετε τη φύτευση στους εξωτερικούς χώρους σας ή να δημιουργήσετε ένα φυτεμένο δώμα, μιας και στελεχώνεται με επιστημονικό προσωπικό, κυρίως γεωπόνους. Η εταιρεία βραβεύτηκε πρόσφατα για την πράσινη στέγη του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Scent Marketing από τη Megasystems

Mια νέα τάση, το Scent Marketing, τονίζει τη σημασία του σωστού αρώματος στους χώρους μιας επιχείρησης. Η Megasystems μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Πλεκτές ομπρέλες Domolux

Στην Domolux θα βρείτε μοναδικές πλεκτές ομπρέλες, κατασκευασμένες με φυσικό σχοινί και ξύλινο πλαίσιο, για φυσική σκίαση και χειροποίητη αίσθηση στον κήπο και την πισίνα του ξενοδοχείου σας.

Καλαμωτές από την Ήπειρο

Σκιάστε και διακοσμήστε με φυσικό τρόπο τους εξωτερικούς χώρους του καταλύματός σας με ελληνικές καλαμωτές από καλάμια από την Ήπειρο, διετούς καλλιέργειας για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αποφυγή προσβολών από παράσιτα.

 Επαναστατικό σύστημα σκίασης Pieria Glass

Eιδικά οι ζεστοί μήνες απαιτούν στη χώρα μας τα κατάλληλα συστήματα σκίασης. Η Pieria Glass δημιούργησε το διπλό τζάμι με εσωτερικό στοράκι, ένα επαναστατικό σύστημα σκίασης, ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους και φυσικά ξενοδοχεία.

 Ασημακόπουλος: Σκίαση με ενεργειακά υφάσματα

H εταιρεία Ασημακόπουλος μπορεί να κατασκευάσει για εσάς συστήματα σκίασης με βάση τη συλλογή ενεργειακών υφασμάτων Verosol CrystalScreen με 100% PVC free σύνθεση που πληρεί τα ανώτερα περιβαλλοντικά πρότυπα.

designINg: Βιοκλιματικός σχεδιασμός από την Κω

Θέλετε να ανακαινίσετε ή να προσθέσετε νέους χώρους στο κατάλυμά σας; Απευθυνθείτε στην εταιρεία designINg από την Κω, η οποία δραστηριοποιείται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Χειροποίητα πλακάκια από τσιμέντο Rtiles

Διακοσμήστε τους χώρους του καταλύματός σας με μοναδικά, χειροποίητα πλακάκια από τη βιοτεχνία τσιμεντοπλακιδίων Rtiles. Πρόκειται για πλακίδια επικάλυψης δαπέδων, τοίχων και άλλων επιφανειών κατασκευασμένα απο τσιμέντο τύπου Portland και ειδικά αδρανή υλικά.

Samba Eliezer: Μελέτη φυσικού & ενεργειακού φωτισμού

Φωτίστε φυσικά και τεχνητά με φαντασία τους χώρους σας με φωτιστικά και λαμπτήρες LED ενεργειακή κλάσης Α+ για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Η Samba Eliezer αναλαμβάνει τη μελέτη φωτισμού από το αρχικό concept έως την επίβλεψη.

Δείτε περισσότερα προϊόντα