+30 215 2151725 info@green-guide.gr
Visolivae 3

Vis Olivae: Παράδοση, τέχνη και πιστοποιημένα προϊόντα περιποίησης

Εμπειρία μπάνιου που είναι must για κάθε τουριστικό κατάλυμα.

Η Καλαμάτα φημίζεται για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγει, αλλά πολλοί δεν ξέρουν ότι από αυτό η VIS OLIVAE παράγει και εξαιρετικό σαπούνι.

Για χιλιάδες χρόνια το ελαιόλαδο, πέρα από την διατροφική του σημασία και την κινητήρια ενέργεια για τον Μεσογειακό Πολιτισμό, ήταν πανάκεια και παραμένει σημαντικό και σήμερα για διάφορες ασθένειες και για δερματικά προβλήματα.

Επιδιώκοντας να δημιουργήσει φυσικά προϊόντα με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τον τόπο του, ο κύριος Πουλόπουλος και οι συνεργάτες του, ίδρυσαν ένα μοντέρνο εργαστήριο για να παντρέψουν τα μυστικά του καλού παραδοσιακού σαπουνιού και των αρίστης ποιότητας φυσικών υλικών με τις υψηλές προδιαγραφές παραγωγής και την πιστοποίηση φυσικού και βιολογικού προϊόντος από την ICADA.

Με πάθος για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και φυσικών υλικών όπως τα άγρια βότανα, το μέλι, το μελισσοκέρι, οι άργιλοι, το κατσικίσιο γάλα, η αλόη, ο χυμός του φραγκόσυκου, κ.ά. ο κ. Πουλόπουλος και η ομάδα του δημιούργησαν στο εργαστήριό τους τη γκάμα σαπουνιών, shower gel και στερεών σαμπουάν και conditioner VOL. Τα προϊόντα της Vis Olivae τόσο με την ποιότητά τους όσο και με τον σαφή οικολογικό τους προσανατολισμό, έχουν αποκτήσει πιστό κοινό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ομάδα του Green Guide για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, εντυπωσιασμένη και μετά από διάφορες δοκιμές, επιβράβευσε την Vis Olivae με το Τοp Green Product. Η αίσθηση στο δέρμα μετά τη χρήση των προϊόντων, οι υφές και τα αρώματα μας δημιούργησαν ευχάριστα συναισθήματα και μας έπεισαν ότι οι επισκέπτες σε ένα ξενοδοχείο θα έχουν την ίδια θετική εμπειρία αν χρησιμοποιήσουν τα  φυσικά και βιολογικά προϊόντα VOL.

Σημαντικό να τονίσουμε ότι παρόλο που υπάρχουν πολλά προϊόντα περιποίησης στην αγορά, δεν παρασκευάζονται όλα από ελεγμένα φυσικά και βιολογικά συστατικά.  Η ομάδα παράγει σαπούνια και καλλυντικά με πολύ μεράκι και πάθος, αξιοποιεί στο μέγιστο τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων της Ελληνικής γης και έχει λάβει εξαιρετικά σχόλια από διάφορους χώρους. Η εταιρεία είναι αδειοδοτημένη από τον ΕΟΦ,  πιστοποιημένη κατά GMP, δεν κάνει δοκιμές σε ζώα και διαχειρίζεται συνετά τους πόρους. Στα πλαίσια του οικολογικού προσανατολισμού και του περιορισμού της χρήσης πλαστικού, η Vis Olivae προσφέρει τα υγρά σαπούνια (shower gel) της σε συσκευασία bulk, ώστε να μπορεί το κατάλυμα να επαναγεμίζει τους περιέκτες. Τα σαπούνια, τα shower gel και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Vis Olivae ελέγχονται από ανεξάρτητο εργαστήριο και στη γκάμα θα βρείτε και πιστοποιημένα οργανικά αλλά και vegan προϊόντα, κάτι που οι πελάτες το εκτιμούν.

Η Vis Olivae φημίζεται για τα στερεά σαμπουάν και conditioner – μια πρωτοπόρα καινοτομία – που είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς αυτά είναι σε χάρτινη συσκευασία, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, μεταφέρονται εύκολα στα ταξίδια κι έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στη χρήση τους.

Ενδεικτικά, κάποια προϊόντα της Vis Olivae, χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε τα υπόλοιπα, είναι:

Σαπούνι με λεβάντα και τσουκνίδα, σαπούνι με φραγκόσυκο, αλόη και ροζ άργιλο, σαπούνι με γάλα γαϊδούρας και ενεργό άνθρακα, στερεό σαμπουάν με άργιλο ρασσούλ και πρωτεΐνες μεταξιού, στερεό σαμπουάν vegan, shower gel με λεμονόχορτο και νεράντζι, κλπ.

Ένα πράγμα που μας προβληματίζει είναι ότι η εταιρεία έχει περισσότερες πωλήσεις στο εξωτερικό παρά στην Ελλάδα και θα θέλαμε να την γνωρίσουν καλύτερα οι Έλληνες καταναλωτές καθώς και οι ξενοδόχοι.  Συνιστούμε λοιπόν στους επαγγελματίες να έρθουν σε επαφή με την εταιρεία, να εξετάσουν την πιθανότητα να εντάξουν τα προϊόντα αυτά στην πράσινη φιλοσοφία του καταλύματος, και να ζητήσουν δείγματα που η Vis Olivae πρόθυμα θα τους προμηθεύσει.